Keyifli Bir Kariyer Bir Telefon Uzağında ! 0 (312) 230 25 00

Uzun Dönem Aşçılık Eğitimi

Eğitim Konuları

►Uzun Dönem Profesyonel Aşçılık Eğitimi Konu Başlıkları ;
 
►1.Hafta: Kişisel Bakım, Sanitasyon, Yiyecek İçecek Hizmetlerinde HACCP, Mutfakta Dikkat Edilecek  Hususlar
►2.Hafta : Besin Öğeleri 1-2, Besin Grupları ,Maliyet Planlama
►3.Hafta: Sebzeler, Doğrama Usulleri, Fondlar, Temel Çorbalar, Dünya Mutfağından Özel Çorbalar
►4.Hafta: Yumurtalar, Kahvaltı ve Bruch Hazırlama Teknikleri ve Sunumları
►5.Hafta: Etler, (Tavuk Eti), Garnitürleri ve Sosları
►6.Hafta: Etler, (Sığır ve Kuzu Eti), Garnitürleri ve Sosları
►7.Hafta: Pilavlar ve Baklagiller
►8.Hafta: El Yapımı İtalyan Makarnaları ve Sosları
►9.Hafta: Etler (Köfteler), Garnitürleri ve Sosları
►10.Hafta: Balıklar, Garnitürleri ve Sosları
►11.Hafta: Salata ve Salata Sosları
►12.Hafta: Mezeler
►13.Hafta: Temel Tatlılar
►14.Hafta: Hamurlar
►15.Hafta: Kremalar, Sos ve Şuruplar
►16.Hafta: Menü Planma, Mutfak Koordine Etme ve Değerlendirmeler

 

Kayıt İçin Gerekli Evraklar

  •  4 Adet Vesikalık
  • Nufus Cüzdanın Aslı ve Fotokopisi
  • Son Mezun Olunan Okulun Diploma Fotokopisi veya Öğrenci Belgesi
  • Adli Sicil Kaydı (E-Devletten Alınabilir.)
  • Gaita Kültürü, Burun ve Boğaz Kültürü, Akciğer Grafisi Raporu, HIV, Hepatit B ve C Test Sonuçları
  • Sağlık Raporu
  • İkametgah (E-Devletten Alınabilir.)

Eğitim Ücretleri

2018 – 2019 Eğitim Öğretim Yılı Mart Dönemi Profesyonel Aşçılık Eğitim Ücretleri

Mart Gruplarına Özel Ücretler

Yurtiçi Stajlı Uzun Dönem Aşçılık Eğitimi : 15.500₺ yerine 11.800₺

Stajsız Uzun Dönem Aşçılık Eğitimi : 13.500₺ yerine 9.800₺

Eğitim İçeriği

Uzun Dönem Profesyonel Aşçılık Eğitimimiz, kapsamlı ve donanımlı profesyonel mutfak atölyemizde  uzun yıllar otel, yat, restoran işletmelerinde çalışmış deneyimli eğitmen şefler tarafından verilmektedir.
Öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmeleri için eğitimlerimiz teorik ve uygulamalı olarak yoğun bir program olarak gerçekleştirilmektedir.
Profesyonel Aşçılık Eğitimimize katılan  öğrencilerimiz sektöre doğrudan adapte olabilecek nitelikte ve donanımda mezun olmaktadırlar.Profesyonel Aşçılık Eğitimimiz her yıl 3 dönem olarak gerçekleşmektedir.

EĞİTİM SÜRESİ 

Eğitim 2 Hafta Teorik 14  Hafta Uygulamalı Mutfak Eğitimi olmak üzere toplamda 16 haftadan oluşmaktadır. Ayrıca isteyen öğrencilerimiz eğitimlerinin sonuna 8 Hafta opsiyonel Sektör Stajı ekletebilirler.

BELGELENDİRME

Eğitimin sonunda teorik ve uygulamalı sınavlardan başarılı olan öğrencilerimiz Hijyen Belgesi ve Uluslararası geçerli M.E.B. onaylı Aşçılık sertifikası almaya hak kazanırlar.

KONAKLAMA

Okulumuz eğitimlerine Ankara dışından katılmak isteyen öğrencilerimiz anlaşmalı olduğumuz öğrenci yurtlarında okulumuza özel fiyatlar ile konaklayabilirler.

AMERİKA’DA MAAŞLI STAJ

Yurtdışında Staj Yapmak isteyen öğrencilerimiz için 3 ay ile 12 ay arası Amerikanın farklı eyaletlerinde maaşlı staj imkanı sunulmaktadır.Golden Chef Mutfak Akademisi Profesyonel Aşçılık  kursundan mezun olan öğrencilerimiz Amerika Staj Programı ile restoran, otel, resort, yat gibi işletmelerde saatlik 10$- 16$ arası çalışabilirler. Programa katılmak isteyen öğrencilerimiz için çalışma izni, vize, mülakat gibi tüm süreçleri kurumuz tarafından takip edilmektedir.

*Amerika Stajı Ücretlere dahil değildir.

ÖDEME KOŞULLARI

Eğitim Ücretlerinin tamamı veya bir miktarı tüm kredi kartlarına 12 Ay’a kadar vade farkı ile 6 aya kadar vade farksız tüm kredi kartlarına taksitlendirilebilir.

Peşin Ödemelerde 500₺ Peşin Ödeme İndirimi Uygulanır.

Senetle Ödemelerde 3800₺ Peşinat + 6 Aya Kadar Taksitlendirme Yapılabilmektedir.

NASIL KAYIT OLABİLİRİM ?

Kayıt Olmak için lütfen aşağıda ki butona tıklayarak Başvuru Formu doldurunuz daha sonrasında ön görüşme için okulumuz sizinle irtibata geçecektir.

Eğitim Tarihleri

2018 – 2019 Eğitim Yılı Mart Dönemi Hafta içi Grubu

  • Başlangıç – Bitiş Tarihleri : 18 Mart 2019 – 10 Temmuz 2019
  • Günleri ve Saatleri : Pazartesi – Salı –  Çarşamba   Günleri 14:00 – 18:00