0 (312) 230 25 00 , Prof.Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mah. 2815.Sokak No:7 Çankaya-Ankara

Kısa Dönem Pastacılık Eğitimi

Eğitim Konuları

►Neler Öğreneceğiz ;

►1.Hafta: Pastahane Usulü Tatlı ve Tuzlu Kuru Pasta Çeşitlendirmeleri

 ►2.Hafta :Mayalı Hamurlardan Uygulamalar (Poğaça Çeşitlendirmeleri ve Diğer Hamur işi Çeşitlendirmeleri)

►3.Hafta: Pate Choux Hamurunda Uygulamalar (Ekler ve Profiterol Yapımı, Soslarının Yapımı)

►4.Hafta: Ekmek Yapımı ve Çeşitlendirmeleri

►5.Hafta: Kekler (Türk ve Dünya Mutfağından Kek uygulamları, sosları ve çeşitlendirmeleri)

►6.Hafta: Tart ve Domatesli Galette

►7.Hafta: Cheesecake ve Çeşitlendirmeleri

►8.Hafta: Yaş Pasta Yapımı ve Süslemeleri (Pandispanya Yapımı,Kremasının Yapımı , Süsleme Teknikleri)

(Eğitimimizin tamamı uygulamalıdır.)

Ücretlendirme ve Ödeme Koşulları

Eğitim Ücreti: 17.500₺

(Eğitim ücretimiz 30 Aralık itibariyle 22.500₺ olacaktır. Bu tarihlerden önce yapılan kayıtlarda yukarda yer alan fiyat geçerlidir.)

Ödeme Koşulları 

1.Seçenek: Tüm kredi kartlarına*(Miles&Smiles kredi kartları hariç) 12 aya kadar taksitlendirerek ödeyebilirsiniz. (Taksit sayısına göre vade farkı değişkenlik gösterir.)

2.Seçenek: Eft veya havale yaparak ödeyebilirsiniz. (Hesap Bilgilerimiz İçin Tıklayınız.)

 İndirimler;

  1. İki programa kayıt olma indirimi: 500₺ (İndirimden yararlanmak için iki eğitime aynı anda kayıt olunması gerekmektedir.)

 

Eğitim Detayları

Siz de 8 Hafta Pastacılık Eğitimimize katılarak pastanelerde tattığınız o enfes lezzetleri evinizde uygulayabilirsiniz. Ayrıca alacağınız bu eğitim sayesinde profesyonel mutfağa ilk adımınızı atacak pastacılık trendleri hakkında bilgi sahibi olacaksınız.

EĞİTİM SÜRESİ 

Eğitim 8 hafta haftada 1 gün 4 saatten oluşmaktadır. Tüm eğitim uygulamalı olarak birebir verilmektedir.

BELGELENDİRME

Eğitimin sonunda öğrencilerimiz tercihe bağlı olarak Milli Eğitim Bakanlığının yapmış olduğu sınava katılarak MEB onaylı sertifika almaya hak kazanırlar.

Eğitime Kimler Katılabilir 

Bu eğitime 15 yaş ve üzeri herkes katılabilir.

Eğitimler Nerede Verilecek ?

Eğitimlerimiz uygulamalı  mutfak okulumuzda verilmektedir.

Kayıt İçin Gerekli Evraklar 

  • 2 adet vesikalık
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Diploma fotokopisi

Nasıl Kayıt Olabilirim ?

  1. Kurumumuza gelerek kaydolabilirsiniz.
  2. Telefon üzerinden iletişime geçerek kayıt olabilirsiniz.

Kaydınızın işleme konulabilmesi için ödeme yap sayfasından, okula gelerek veya havale ile kayıt ücretini ödemeniz gerekmektedir.

Sıkça Sorulan Sorular 

  • Kısa Dönem Aşçılık ve Pastacılık programlarımızda katılamadığınız haftaları başka bir grupla veya başka bir dönemle telafi etme hakkınız bulunmaktadır. Katılamadığınız haftalar için hak kaybı olmamaktadır.
  • Eğitimde kullanılan tüm malzemeleri kurumumuz temin etmektedir.
  • Eğitimlerimiz alanında uzman, uzun yıllar sektör tecrübesi bulunan eğitmen şeflerimiz tarafından verilmektedir.
  • Eğitimde yer alan reçeteleri öğrenciler kendi tezgah ve ocaklarında birebir olarak uygulamaktadır.
  • Diğer tüm detayları öğrenmek için bizimle 0 (312) 230 25 00 numaralı telefonumuzdan iletişime geçebilirsiniz.

Ekim Ayı Eğitim Grupları, Tarih ve Saatleri

  1. Pazar Ö.Sonra Grubu: 06.10.2024 – 24.11.2024 – 15:00-19:00
  2. Cumartesi Sabah Grubu : 19.10.2024 – 07.12.2024 – 10:00 – 14:00
  3. Pazar Sabah Grubu : 27.10.2024 – 15.12.2024 – 10:00 – 14:00

Kasım Ayı Eğitim Grupları, Tarih ve Saatleri

  1. Cumartesi Ö.Sonra Grubu: 09.11.2024-28.12.2024 – 15:00 – 19:00
  2. Salı Ö. Sonra  Grubu: 12.11.2024 – 31.12.2024 – 15:00 – 19:00
  3. Çarşamba Sabah Grubu: 27.11.2024-15.01.2025 – 10:00 – 14:00

Aralık Ayı Eğitim Grupları, Tarih ve Saatleri

  1. Pazar Ö. Sonra Grubu: 01.12.2024-19.01.2025 -15:00-19:00
  2. Cumartesi Sabah Grubu: 14.12.2024 – 01.02.2025 – 10:00 – 14:00
  3. Pazar Sabah Grubu: 22.12.2024-09.02.2024 – 10:00 – 14:00

Ocak Ayı Eğitim Grupları, Tarih ve Saatleri

  1. Cumartesi Ö.Sonra Grubu: 04.01.2025-22.02.2025 – 15:00 – 19:00
  2. Perşembe Sabah Grubu: 16.01.2025-06.03.2025 – 10:00 – 14:00
  3. Pazar Ö.Sonra Grubu: 26.01.2025-16.03.2025 – 15:00 – 19:00