Kısa Dönem Aşçılık Kursu | Golden Chef Mutfak Akademisi
Keyifli Bir Kariyer Bir Telefon Uzağında ! 0 (312) 230 25 00

Kısa Dönem Aşçılık Eğitimi

Eğitim Konuları

►Neler Öğreneceğiz ;
 
►1.Hafta: Bıçak Kullanma Teknikleri ve Doğrama Usulleri, Fondlar ve Temel Çorbalar
 
►2.Hafta : Bıçak Kullanma Teknikleri ve Doğrama Usulleri, Fondlar ve Sebzeler
 
►3.Hafta: Makarnalar ve Makarna Sosları
 
►4.Hafta: Pilavlar ve Baklagiller
 
►5.Hafta: Köfteler ve Patates Garnitürleri
 
►6.Hafta: Et Pişirme Teknikleri ve Et Yemekleri
 
►7.Hafta: Tavuk Pişirme Teknikleri ve Tavuk Yemekleri ve Salatalar
 
►8.Hafta: Balık Pişirme Teknikleri ve Balık Yemekleri ve Mezeler

Nasıl Kayıt Olabilirim ?

 

  1. 0(312) 230 25 00 numaralı telefonu arayarak randevu talep edin.

Eğitim İçeriği

Kısa Dönem Aşçılık Eğitimimiz, kapsamlı ve donanımlı profesyonel mutfak atölyemizde  uzun yıllar otel, yat, restaurant işletmelerinde çalışmış deneyimli eğitmen şeflerle verilmektedir.
Öğrencilerimizin en verimli şekilde eğitimimizden faydalanması için eğitimimizin tamamı uygulamalı yoğun bir program olarak gerçekleştirilmektedir.

EĞİTİM SÜRESİ
Hafta içi gündüz, Hafta içi akşam veya hafta sonu grupları şeklinde verilmektedir.

  • Yaklaşan eğitim tarihleriyle ilgili sayfanın alt kısmında ki eğitim tarihleri bölümünü inceleyiniz.

BELGELENDİRME
Eğitimin sonunda MEB onaylı Uluslararası Geçerli Aşçılık sertifikası almaya hak kazanırsınız.

ÜCRET VE ÖDEME KOŞULLARI
Eğitim Ücreti ;

  • Temmuz Gruplarına Özel 2100₺ Yerine Sadece 1500₺ 

Tüm Kredi Kartları ile 12 Ay’a kadar Taksit İmkanı

Senetli 3 Ay’a Kadar Taksit İmkanı

NASIL KAYIT OLABİLİRİM ?

Kayıt Olmak için aşağıda ki hemen kayıt ol  butonuna tıklayarak Kayıt Formu doldurunuz daha sonrasında eğer ödemenizi kredi kartı ile gerçekleştirmek isterseniz ödeme yap butonuna tıklayarak ödeme yapabilirsiniz.

Hemen Kayıt Ol

Yaklaşan Eğitim Tarihleri

EĞİTİM BAŞLAMA – BİTİŞ TARİHLERİ 

Eylül  Dönemi Eğitim Tarihlerini 25 Temmuz’dan İtibaren Buradan inceleyebilirsiniz.

Ankara Web Tasarım