Kısa Dönem Aşçılık Kursu | Golden Chef Mutfak Akademisi
Keyifli Bir Kariyer Çok Yakınında !

Kısa Dönem Aşçılık Eğitimi

Eğitim Konuları

  • Tabak Sunumu
  • Mutfak Ekipmanları
  • Bıçak Kullanımı ve Kesim Teknikleri
  • Sebzeler
  • Pişirme Teknikleri
  • Font
  • Temel Çorbalar
  • Yumurtalar
  • Patates Garnitürleri
  • El Yapımı Makarnalar
  • Salata Ve Salata Sosları
  • Etler
  • Köfteler
  • Soğuklar
  • Pilavlar

Nasıl Kayıt Olabilirim ?

 

  1. 0(312) 230 25 00 numaralı telefonu arayarak randevu talep edin.

Eğitim İçeriği

Kısa Dönem Aşçılık Eğitimimiz, kapsamlı ve donanımlı profesyonel mutfak atölyemizde  uzun yıllar otel, yat, restaurant işletmelerinde çalışmış deneyimli eğitmen şeflerle verilmektedir.
Öğrencilerimizin en verimli şekilde programdan faydalanması için eğitimimizin tamamı uygulamalı olarak yoğun bir program olarak gerçekleştirilmektedir.
Amacımız, öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirerek , bilgi ve becerilerini geliştirmektir.

EĞİTİM SÜRESİ
Hafta içi gündüz, Hafta içi akşam veya hafta sonu grupları şeklinde verilmektedir.

  • Hafta içi  Grubu: Hafta içi 2 gün(Pazartesi-Çarşamba) : 18:30-21:30 – 8 Hafta Eğitim
  • Hafta sonu Grubu: 09:00-14:00 veya 14:00-19:00  – 8 Hafta Eğitim

BELGELENDİRME
Eğitimin sonunda Golden Chef Mutfak Akademisi diploması,  ve MEB onaylı sertifika almaya hak kazanırsınız.

ÜCRET VE ÖDEME KOŞULLARI
Eğitim Ücreti ;

  • 2100₺

Tüm Kredi Kartları ile 12 Ay’a kadar Taksit İmkanı

Senetli 3 Ay’a Kadar Taksit İmkanı

 

Eğitim Tarihleri

 

  • 2017 – 2018 Eğitim Yılı Cumartesi Öğleden Sonra Grubu
  1. Eğitim Tarihleri : 25 Kasım 2017 –  13 Ocak 2018 14:00- 19:00 (Kayıt Süresi Doldu.)
  • 2017 – 2018 Eğitim Yılı Pazar Öğleden Sonra Grubu
  1. Eğitim Tarihleri : 7 Ocak 2018 –  25 Şubat 2018 14:00- 18:00 (Kayıtlar Devam Ediyor.)
  • 2017 – 2018 Eğitim Yılı Hafta İçi Grubu
  1. Eğitim Tarihleri : 8 Ocak 2018 –  26 Şubat (P.tesi Çarşamba) 18:30 – 21:30 (Kayıtlar Devam Ediyor.)