Keyifli Bir Kariyer Bir Telefon Uzağında ! 0 (312) 230 25 00

Hakkımızda

Bizi Yakından Tanıyın

Golden Chef Mutfak Akademisi 2010 yılından beri yiyecek – içecek sektöründe aşçılık, pastacılık ve servis hizmetleri alanında sertifikalı eğitimler veren Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı özel bir eğitim kurumudur. Eğitimlerimiz, profesyonel ve tam donanımlı mutfak atölyemizde alanında uzman eğitmen şefler tarafından verilmektedir.

Eğitimlerimiz, teorik ve uygulamalı olarak yoğun bir eğitim programı ile gerçekleştirilmektedir. Amacımız, öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirerek gastronomi ve mutfak sanatları alanında yetkin olmalarını sağlamaktır.

Staj deneyimi ile kendisini geliştirmek ve sektörel deneyim kazanmak isteyen öğrencilerimiz için anlaşmalı olduğumuz otel, restaurant ve işletmelerde pratik yapma olanağı sağlıyor, şeflerimizin gözetiminde farklı çalışmalarda, projelerde yer almalarına fırsatlar tanıyoruz. Eğitim programlarını başarı ile tamamlayan öğrencilerimize ücretsiz olarak sunduğumuz rehberlik ve danışmanlık hizmetimizle kendilerine en uygun iş alternatiflerini sunuyoruz.

Rakamlarla Golden Chef

Kaç yıldır hizmet veriyoruz? 9
Kaç Öğrenciye Eğitim Verdik? 15000
Kaç Eğitim Programımız Var? 26

 

Ekibimiz

  • Kader Kazancı

    Kurucu Müdür

    1973 Çanakkale doğumlu olan Kader Kazancı Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Müteşebbis kimliğiyle öne çıkan Kazancı 1998 yılında Altın Grup Eğitim ve Bilgisayar Firması'nı kurmuştur. 2010 yılında ise Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına karşı artan yoğun ilgi ve gelen talepler doğrultusunda Golden Chef Mutfak Akademisi'ni kurmuştur. Günümüzde halen firmanın Kurucu Müdürlüğünü devam ettirmektedir.
  • Özge Üfelek

    Öğrenci İşleri - Teorik Eğitmen

    1993 Ankara doğumlu olan Özge Üfelek Gazi Üniversitesi Yiyecek - İçecek Hizmetleri lisans mezunudur. Halen Gazi Üniversitesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Masterına devam eden Üfelek, Golden Chef Mutfak Akademisi bünyesinde Öğrenci İşleri Sorumlusu ve Profesyonel Eğitimler Teorik Eğitmeni olarak görev almaktadır.
  • Müjdat Yıldız

    Eğitmen Şef

    1991 Bolu Mengen doğumlu olan Müjdat Yıldız son 4 kuşaktır Aşçı bir aileye mensuptur. Çalışma hayatına küçük yaşlarda çırak olarak başlayan Yıldız, Anadolu Üniversitesi Turizm - İşletme Fakültesi mezunudur. Hem alaylı hem de profesyonel çalışma hayatını birçok farklı kurumda deneyimlemiş olan Yıldız, profesyonel çalışma hayatına Green Forest Hotel'de (5 Yıldız) başlamıştır. Sırasıyla; Tepenyaki Restoran, Ramada Hotel (5 Yıldız), Acanthus Hotel (5 Yıldız), Big Yellow Taksi, Deligans Pub ve Marlinda Restaurant'ta çalışmıştır. Halen kurumumuzda Aşçılık eğitimlerinden sorumlu eğitmen şef olarak görev yapmaktadır.
  • Akın Yiğit

    Eğitmen Şef

    1982 Bolu Mengen doğumlu olan Akın Yiğit, Mengen Anadolu Aşçılık Meslek Lisesi'nden mezundur. ASOMDER üyesidir. Profesyonel çalışma hayatına Phalis Princes Otel'de (5 Yıldız) başlayan Akın Yiğit, sırasıyla; Obaköy Taksim Otel (5 Yıldız), Sun City Hotel (5 Yıldız), Letonia Golf Resort (5 Yıldız), Ramada Plaza Otel (5 Yıldız), Mutfak Brasseira Restoran (5 Yıldız), Mag Lounge Harvey Nichols Restaurant'da çalışmıştır. Halen kurumumuzda Pastacılık eğitimlerinden sorumlu eğitmen şef olarak görev yapmaktadır.
  • Gonca Sözen

    Eğitmen Şef

    1975 Kayseri doğumlu olan Gonca Sözen, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunudur. Halen Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sosyoloji Bölümü’nde eğitimine devam etmektedir. Çocukluğundan beri mutfak hayranı olan ve butik pasta yapım teknikleri ile ilgili olarak birçok eğitim alan Sözen, profesyonel pastacı olma yolunda kendini geliştirmeye devam etmektedir. @birtutamgoncapastasi adlı instagram sayfasından butik pasta, butik kurabiye vb. ürünlerde pasta severlere hizmet vermekte olan Sözen, kurumumuzda çeşitli workshoplarda eğitmenlik yapmaktadır.
  • Ebubekir Özsoy

    Asistan Şef

    1996 Bolu Mengen doğumlu olan Ebubekir Özsoy, Zeynep Salih Alp Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nden mezundur. Profesyonel Çalışma hayatına Lal Cafe Bistro'da Pizza Şefi olarak başlayan Ebubekir Özsoy ayrıca Çayyolu Marina Park Restaurant'ta Demi Şef olarak çalışmıştır. Yurt içi yarışma ve projelere de aktif katılım sağlayan Özsoy, 4 altın, 3 bronz, 3 gümüş ve 2 adet 1.lik Kupası almaya hak kazanmıştır. Ayrıca AB Sağlıklı Beslenme Projesi'nde de aktif görev almıştır.
  • Kübra Erdem

    Asistan Şef

    1991 Erzurum doğumlu olan Kübra Erdem, profesyonel çalışma hayatına İstanbul Teknik Üniversitesi Senoz Yemek'te aşçı yardımcısı olarak başlamıştır. Daha sonrasında 5 sene özel bir okulda aşçı olarak görev alan Erdem kurumumuzda halen pastacılık bölümünden sorumlu asistan şef olarak görev yapmaktadır.